tisdag 29 april 2014

Toinen viikko työharjoittelussa!

Viime viikolla oli minun toinen viikko työharjoittelussa. Se oli hyvä viikko, ja minä sain aika paljon eri työtä. Maanantaina, minä olin siellä Stigin ja Tellervon kanssa, vaikka Atelje Torni oli suljettuna. Meidän taytyi järjestellä taulut ja valita miten ripustaa ne. Tiistaina, minä siivosin kaikki seinät ja lattiat. Sitten, minun täytyi pyöräillä kaupungissa. Ensimmäisenä, minä pyöräilin Silverialle ja VAKKille ja jaoin julisteita Atelje Tornin 'Nuorten Näyttelylle'. Sitten minä pyöräilin Rewel Centerille ja ostin uusi vieräskirja Atelje Tornille. Sen jälkeen, minun ja Pian täytyi valmistella tarjoilu pöytä kahville ja keksille. Avajaiset alkoi kl 18.30 ja minä autoin tarjoilla kahvia ja ottaa pois kopit ja lasit. Keskiviikona minä siivosin. Minä otin pois kaikki kopit, astiat ja pöydän. Minä lakaisin ja pesin lattiat. Torstaini oli minun ensimmänen päivä yksin. Se oli hyvää mutta tosi hiljaa. Tellervo tuli ja tarkastaa hänen näyttely. Meidän istuimme ja joimme kahvia ja puhuimme paljon suomea. Sen jälkeen kun hän lähti, minä istu tietokoneessa pari tuntia ja laitin pieni juliste Tellervon ja Pasteeliryhmän taidenäyttelylle.. Lauantaina oli tosi rauhailinen päivi. Minä siivosin keitiössä, vessassa, ja lakaisin ja pesin lattiat.

söndag 20 april 2014

Ensimmäinen viikko työharjoittelussa

Nyt ensimmäinen työharjoittelu viikko Atelje Tornilla on takana! Se oli aivan hyvä viikko ja rauhallinen. Maanantaina, Atelje Torni on oikeasti kiinni mutta minä menin sinne tapaamaan minun pomoa Marianne keskustella työtehtäviä. Hän näyttää minulle koko gallerian ja kaikki luokat. Ja sitten hän antoi minulle papperia kaikista työtehtävistä. Tiistaina, kun minä tulin Atelje Tornille, siellä oli jo taidemaalari ryhmä,"Keskiviikona maalarit". Minä sain auttaa kahvillassa. Minun työkaveri näyttää minulle kahvinkeitin ja astianpesukonen. Keskiviikona oli tosi hiljainen päivä. Atelje Tornilla oli tosi vähän ihmisiä. Mutta siellä oli tosi mukava vanha rouva 3 tuntia joka puhui paljon suomea minun kanssa. Hän myy hänen omia kirjoja Atelje Tornilla ja hän toi lisää kirjoja. Torstai oli vähän kova päivä minulle. Minä sain pyöräillä noin 20 eri paikkaan koska minun täytyi jakaa "Nuorten näyttelyn" julisteet. Minä pyöräilin 3 tuntia! Kova päivä mutta ihana! Hyvä pääsiänen!

måndag 7 april 2014

Minun viikonloppu mökissä -

Viime viikonloppuna, minä menin mökkiin minun poikaystävän ja 2 muut parin kanssa. Me lähdimme perjäntaina ja tulin takaisin kotiin suununtaina. Vaikka se oli vähän kylmää mennä mökkin vielä, kuitenkin me menimme siellä. Mökki oli pieni saarella noin 30 minutia Vaasasta ja sitten meidän täytyi ajaa venellä saareen. Se oli vielä avain paljon jäätä saaren ympärillä, siksi meidän täytyi jättää venen jään vieressä ja sitten kävelemme vähän metsässä mökkiin. Mökki ei oli vettä tai sähkö. Me teimme tuli sisällä ja mökkin oli tosi kuuma ja viihtyisä. Perjantaina illalla, miehen kävivät saunassa kun naiset tekivät ruoan. Me haluimme grillata ulkona mutta koska se tuli liian kova, meidän täytyi laittaa ruoan sisällä. Me grillimme paljon eri kasvista, kana, lihapulla ja halloumi juustoa. Sitten jälkeen me söimme vähän, pojat tulivat ja naiset saivat käydä saunassa myös. Me joimme vähän olutta ja viiniä, puhuimme paljon, ja tanssimme vähän. Lauantaina oli tosi hiljainen päivä. Se sataa vettä päivällä ja me istuimme mökissä monta tuntia ja kuuntelimme musiikia ja nukuimme. Lauantaina illalla, uudestan pojat kavivät saunassa kun naiset tekivät ruoan. Me söimme paljon ruokaa. Suununtaina, kun me menimme lähteä, venen oli (stuck in jää)