söndag 25 maj 2014

Viides Viikko Työharjoittelussa!!

Maanantaina, minä, Marianne ja Sini Björkholm menimme Atelje Tornille aikaisemmin. Sini Björkholm oli virallinen tuomari Nuorten Taidenäyttelyssä ja minä autoin hänta valita tauluja näyttelylle. Sitten sain minä auttaa ripustaa kaikki. Sen sitten, minun täytyi kirjoita tietokoneella otsikot kaikkille taululle. Tiistaina, minä avasin kello puoli 12 koska toimittajia eri lehdistä tulivat ja he ottivat valokuvia ja haastattelivat Nuorten Taidenäyttely. Minä siivosin paljon ja tein "Feelis" huonen valmista Mariannen ja Pian kanssa. Me laitoimme lasit juomille ja kulhot pienelle purtavalle. Tiistai illalla oli näyttelyn avajaiset. Siellä tulivat paljon ihmiset, ja se oli tosi hauskaa. Keskiviikona oli normaali rauhotta päivä. Torstaina, minä siivosin portat ja sitten sain pyöraillä postille ja hakea yksi iso paketti. Suununtaina, minä avasin yksin. Minä siivosin ja piirsin. Sitten tuli aivan paljon vierailijat ja minä myin pari kuppia teetä ja kahvia.

Neljäs Viikko Työharjoittelussa!

Tällä viikolla oli paljon työtä. Maanantaina, minun ja Pian täytyi siivota yksi huone, "Feelis". Me otimme pois kaikki matot ja huonekalut ja sitten me imuroimme ja pesimme lattiat. Sitten me laitoimme takaisin kaikki matot ja tuolit. Tiistaina, minä menin Atelje Tornille vähän aikaisemmin ja laitoin kahvipöydän valmiiksi tiistai maalarit ryhmälle. Siellä oli tosi paljon vieraita. Sitten tuli Johanna ja me istuimme ja joimme kahvia, ja puhuimme. Keskiviikona minä ja 4 muuta vastaan otimme tauluja Nuorten Taidenäyttelyyn. Torstaina oli normaali rauhotta päivä. Minä siivosin ja pesin ja pirsin vähän. Suununtaina, minä avoisin ja tein työta yksin, mutta Tellervo tuli koska se oli hänen näytellyn viimeinen päivä. Han istu Atelje Tornissa melkein koko päivän. Sitten tuli päri lisää tauluja Nuorten Taidenäyttelyyn. Työpäivän jälkeen minun täytyi otaa pois noin 20 taulu seinältä ja laitoin ne "Feeliksiin".

onsdag 7 maj 2014

Kolmas Viikko Työharjoittelussa

Heippa! Tämä viikko oli tosi lyhyt ja rauhalinen myös, se ei oli paljon työtä. Tiistaina, minä tulin vähän aikaisin koska yleensä seisovat jotkut ihmistä tiistairyhmästä jo varttia vaille kakstoista ja odottaa tulla sisään. Minä avasin Atelje Tornia ja keitin kahvia tiistairyhmälle. Sitten tuli minun pomo ja antoi minulle vähän työtä. Han sanoi että hän varasi pöytä Rewel Centerissa 1 toukokuu, ja hän halusi meidän myydä arpajaiset ja antaa palkinnot. Sitten täytyi minun tarkastaa kaikki tavarat ja laskea kuinka paljon tavarat hän antoi minulle. Sitten minä kirjoitin listaa voittonumerolle. Loppu viikon oli tosi hiljaa, mutta päivän oli vähän pitkä. Kuten tavallista, minä siivosin ja pesin lattija. Ja myös sanoin "Tervetuloa!" vieraille ja kysyin jos he halusivat kirjoittaa vieraskirjaan. Niin! Hyväää päivä kaikki!!